Tiedote tulevista tapahtumista sekä ratakauden aloituksesta

Lajikokeilua suunnitteilla! Helmikuussa jäsenistölle tehdyn palautekyselyn pohjalta Roosa lähti selvittämään nosework lajikokeilua Vainuvoimalta. ”Nosework on harrastuslaji, jossa koira etsii hajuja erilaisissa ympäristöissä. Se sopii harrastukseksi kaikille koirille, sillä etsiminen tarjoaa koiralle mielekästä tekemistä ja rauhoittaa sitä.” lähde vainuvoima.fi Selvittelyjen perusteella tällainen lajikokeilu sisältäisi lyhyen lajiesittelyn, sekä n. 20 min treeniaikaa/koirakko tai vaihtoehtoisesti 1h treeniaikaa 3 koirakon pienryhmissä. Hintaa lajikokeilulle tulisi 25€ / koirakko. Nyt kysymys kuuluukin, olisiko jäsenistössä nosework lajikokeilusta kiinnostuneita esim su 24.4. tai su 22.5? Arki-iltoihin on myös mahdollista ajoittaa kokeilut. Kiinnostuneet olkaa yhteydessä yhteistyo.tvk@gmail.com

Mittaustilaisuus whippeteille ja italianvinttikoirille järjestetään 23.4. Vätin radalla. Mikäli koirasi tarvitsee mittauksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen treenit.tvk@gmail.com viimeistään 19.4. Mittaukseen ilmoittautuessasi ilmoita seuraavat tiedot: koiran kutsumanimi, syntymäaika, omistajan nimi & puhelinnumero sekä tieto siitä, onko kyseessä ensimmäinen vai toinen mittaus. Mikäli kyseessä on uusintamittaus, ilmoitathan lisäksi ensimmäisen mittauksen suorittaneiden mittahenkilöiden nimet.

Maastokoe Turun Juoksut ja Varsinais-Suomen Kennelpiirin mestaruus järjestetään 14-15.5. Liedon Parmaharjulla. Tällä hetkellä koe ollaan totetuttamassa kaksi päiväisenä, mutta se saattaa vielä muuttua yksi päiväiseksi, jolloin koepäivä on lauantai 14.5.. Tämä varmistuu myöhemmin, kun tiedetään osallistujien määrä (viimeinen ilm. 2.5.). Koe viikonlopulle tarvitaan vielä talkoilijoita erilaisiin tehtäviin ja talkoopisteitä on tietenkin tarjolla! Halutessaan talkoopisteen voi vaihtaa myös yhteen ilmaiseen ilmoittautumiseen kokeeseen. Pääsisitkö sinä mukaan auttamaan? Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen tvk.jasenet@gmail.com

Ratakauden aloituksesta tietoa. Keväälle ennen ratatreenien aloitusta on suunnitteilla perinteiseen tapaan ratatalkoot ja viime vuoden tapaan on suunnitteilla myös matalan kynnyksen talkootöihin tutustumispäivä. Pysykää siis kuulolla! Rataharjoitukset käynnistetään mahdollisimman pian, kunhan rata on riittävän hyvässä kunnossa. Joka vuosi odotus tuntuu yhtä pitkältä ja se on käsittämätöntä, miten pitkälle kevättä täytyy mennä, että rata ja nurmialueet ovat käyttökelpoisessa kunnossa. Toivottavasti viime vuoden kaivuuprojektin ansiosta, tänä vuonna rata kuivuisi aikaisempia vuosia nopeammin. Yritetään olla kärsivällisiä ja toivotaan lämpimiä ilmoja!

Tiedote tulevista tapahtumista sekä ratakauden aloituksesta