Tiedotteet

16.5.2020 maastokisat on peruttu

Suomen kennelliitto on perunut koronavirustilanteen vuoksi kaikki näyttelyt, kokeet ja kilpailut 31.5.2020 asti. Tämä tarkoittaa sitä että myös Turun Vinttikoirakerhon 16.5.2020 maastokisa Liedon Parmaharjulla on peruttu. Kaikille jo ilmoittautuneiden koirien omistajille on ilmoitettu ja mahdollisesti jo maksetut ilmoittautumismaksut palautetaan.

Palaamme maastokisojen merkeissä jälleen vuonna 2021.

/ Yleinen

Yhdistyksen kevätkokous

Yhdistyksen kevätkokous pidetään to 12.3.2020 klo 19 Orikedon Lounastuvalla, osoitteessa Ruunikkokatu 1, Turku. Kokouskutsu lähetetään kaikille jäsenille.

/ Yleinen

Mittaustilaisuus whippeteille ja italianvinttikoirille 28.1.

Turun Vinttikoirakerho järjestää mittaustilaisuuden Naantalissa tiistaina 28.1. alkaen klo 18.

Mittaajina tilaisuudessa Jasmin Rainoma, Sanna Koponen sekä Iiro Rautavuori. Huomioithan, että mikäli kyseessä on uusintamittaus, on mittamiesten oltava eri henkilöt kuin ensimmäisessä mittauksessa!

Ilmoittautumiset osoitteeseen notguiltykennels@gmail.com Ilmoita koiran rotu, nimi ja syntymäaika. Jos kyseessä on toinen mittaus, ilmoita myös ketkä ovat suorittaneet ensimmäisen mittauksen. Tarkempi osoite ilmoittautuneille vahvistusviestissä. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä uudelleen.

Varaa mukaasi:

– ”Kilpailukirja-anomus”- lomake ja täytä siihen kaikki tarvittavat tiedot etukäteen!

– Rekisteripaperit

– Mittausmaksu 5€/koira, mielellään tasaraha

– Uusintamittaukseen lisäksi kilpailukirja

Kilpailukirjan anominen

Tarkemmin mittauksesta:

Koira voidaan mitata aikaisintaan kun se täyttää vuoden (12kk), ja uusintamittaus voidaan tarvittaessa suorittaa koiralle ennen seuraavan kisakauden alkua, kun koira on täyttänyt kaksi vuotta (24kk).

Saapuessasi mittaukseen, huolehdi siitä että koirasi on tehyt tarpeensa ja se on sellaisessa kunnossa, että se kykenee seisomaan normaalisti paikallaan mittauksen ajan. Koiran tulee olla rauhallinen. Koira mitataan molempien mittaajien toimesta useaan kertaa, joten tilaisuus kestää jonkin aikaa koiran käytöksestä riippuen. Mittaustilanteessa koiran on seistävä oikein kulmautuneena ja pää luonnollisesti ylhäällä, ei koiranäyttelyasennossa missä koiran pää ja kaula nostetaan korkealle ylös.

HUOM! Tilaisuuteen ei oteta vastaan kiimaisia narttuja, tarttuvia tauteja sairastavia koiria eikä agressiivisesti käyttäytyviä koiria. Älä ulkoiluta koiraasi mittaajan pihassa tai pihatiellä ja kerää mahdolliset jätökset pois. KIITOS!

TERVETULOA!

/ Yleinen

Jäsenhakemuksia on jäänyt matkalle

Ilmeisesti on nyt käynyt niin että tässä vuodenvaiheessa lähetettyjä jäsenhakemuksia on mennyt hukkaan. Ainakaan jäsensihteeri ei ole niitä saanut vaikka muutama ihminen on kertonut sellaisen lähettäneensä. Näyttää siltä että nettisivujen lomake ei juuri nyt toimi. Tutkimme asiaa. Sillävälin lähettäkää jäsenhakemukset suoraan sähköpostilla tvk.jasenet@gmail.com.

Jos olet jo lähettänyt jäsenhakemuksen etkä ole jäsensihteeriltä saanut mitään viestiä lähetätkö jäsenhakemuksen uudelleen suoraan tvk.jasenet@gmail.com osoitteeseen. Viestiin seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, (seuraavat eivät ole pakollisia) puhelinnumero, mahdollisten perhejäsenten nimet ja sähköpostiosoitteet.

/ Yleinen

Kerhon vuoden koira 2019 tulokset on lisätty sivuille

Vuoden näyttelykoira on puolanvinttikoira uros Bassebastioni Bonbon. Vuoden ratajuoksija on jo  viidettä kertaa peräkkäin etnankoira uros Trucker’s Apple Of My Eye. Vuoden maastojuoksija on saluki Al-Yasamin Mufasa. Kts. kaikki tulokset sekä uudet valiot ja tittelit täältä.

/ Yleinen

Loading...