Tiedotteet

Ratatalkoot ke 1.9. klo 18

Tervetuloa radalle talkoisiin ke 1.9. klo 18 alkaen. Ohjelmassa on rikkaruohojen myrkyttäminen ja ajanottokaapelien kaivu radan keskialueelle. Tilaisuudessa on säävaraus ja sen vuoksi kannattaa seurata Facebookin tiedotteita ja säätiedotuksia.

/ Yleinen

Näyttelytreenejä Raisiossa

Näyttelytreenejä Raisiossa

🎯 pe 30.7. klo 18-19
🎯 pe 6.8. klo 18-19
🎯 ke 11.8. klo 18-19

Säävaraus! 🌧

Treenimaksu on 3 € tasarahalla.

Paikkana on Raision ”kivipuisto”. Liitteenä kuva kartasta. Auton saa käteviten jätettyä joko Ihalan koulun parkkipaikalle tai sitten tuonne Topiaksenkadun päähän, siellä on koirapuisto ja muutamalle autolle paikka.

/ Yleinen

Turku Cup 2021

Varsinais-Suomen koronarajoitusten vuoksi toivomme että kisapaikalle ei tulisi yleisöä.

HUOM! Kilpailua on ennustetun hellepäivän vuoksi aikaistettu kahdella tunnilla.

Katso tästä Turku Cup 2021 infokirje

Kilpailun lähtöjen tulokset

Turku Cup tulokset

/ Yleinen

PopUp-kuvauspäivä ma 5.7.

✨HipHei! ✨ Turun Vinttikoirakerho järjestää PopUp -kuvauspäivän maanantaina 5.7.2021 alkaen klo 16. 🤩 📸 Aikoja varattavissa rajallinen määrä!

Kuvauksen hinta jäsenille 10 € sisältäen 2 vapaavalintaista valmiiksi käsiteltyä täysiresoluutioista digikuvaa. Lisäkuvia mahdollista ostaa 3 €/kpl.

Mikäli paikkoja riittää, hinta ei jäsenille 15 € / lisäkuvat 4 €. Näihin ilmoittautumisia  otetaan vastaan sunnuntaina 4.7.

Kuvauspaikaksi valikoitui upeat Kuusiston piispanlinnan rauniot. Kuvaajana radallakin kuvannut todella taitava Teemu Simula 📸🔥Kuvauksessa mukana myös avustajat! 🔥🔥 Teemun kädenjälki nähtävissä osoitteessa: https://ts.galleria.fi/kuvat/

Ilmoittautumiset notguiltykennels@gmail.com. Vastaanotetuista ilmoittautumisista kuittaus ja tarkemmat ohjeet sekä VINKKI visasta, jolla mahdollisuus ansaita yksi lisäkuva veloituksetta. 😉

/ Yleinen

Tiistai treenit 1.6. alkaen

Rata on saatu juoksukuntoon ja tiistain treenit alkavat 1.6 klo 18. Ilmoittautumiset osoitteeseen treenit.tvk(at)gmail.com, koiran nimi ja juostava matka.

Lisätietoja Treenilista – ilmot ja Rataharjoitusohjeet – poikkeusaika

/ Yleinen