Ajankohtaista

tassufoods.fi tarjoaa 20% alennuskoodin

https://tassufoods.fi/

Tarjoaa meille alennuskoodin jolla saa 20% alennuksen kaikista ostoista tassufoods.fi -verkkokaupasta. Lisää ostoskoriin alennuskoodi vinttikoira20 niin saat alennuksen käyttöösi.

/ Yleinen

Turku Cupia aikaistettu tunnilla

Yllättävän suuren koiramäärän vuoksi aikaistimme 3.9.2022 ratakisan alkua tunnilla. Toimisto avataan, koe alkaa ja eläinlääkärin tarkastus alkaa klo 9:30. Ensimmäiset lähdöt klo 11.

TurkuCup 2022 info kirje

/ Yleinen

9.10.2022 Makkarajuoksut ja Match Show

Turun Vinttikoirakerhon perinteinen, kaikille koirille avoin, Match Show ja Makkarajuoksut 9.10.2022!

KIVAT PALKINNOT! RUNSAS JA HERKULLINEN BUFFA!

MAKKARAJUOKSUT AJANOTOLLA alkaen klo 12:15 (ilmoittautuminen klo 11-12)

Luokat ja juoksujärjestys:

 • käsiviehe n. 80m MUUT
 • käsiviehe n. 80m VINTIT
 • koneviehe n. 80m MUUT
 • koneviehe n. 80m VINTIT
 • koneviehe 280m MUUT
 • koneviehe 280m VINTIT
 • koneviehe 480m MUUT
 • koneviehe 280m VINTIT

Jokaisesta luokasta palkitaan nopein, hauskin ja hitain!

MATCH SHOW alkaen klo 16 (ilmoittautuminen klo 11-15:30)

Luokat:

 • pennut (alle 12kk)
 • pienet aikuiset (yli 12kk)
 • isot aikuiset (yli 12kk)
 • vinttikoirat
 • lapsi & koira (alle 12v)
 • KEPO (mies ja koira)
 • parikilpailu

Lapsi & koira kilpailusta palkitaan kaikki! Vinttikoira, kepo ja parikilpailusta palkitaan 4 parasta koirakkoa. Pennut ja isot sekä pienet aikuiset jaetaan ensin pareissa sinisiin ja punaisiin, jonka jälkeen sekä sinisistä, että punaisista palkitaan 4 parasta. Sinisten ja punaisten voittajat sekä vinttikoirien voittaja jatkavat BIS kehään.

ILMOITTAUTUMINEN PAIKANPÄÄLLÄ

Makkarajuoksut:
1. koira 10€ (saman omistajan seuraavat koirat 7€/kpl)

Match Show:
1. koira 10€ (saman omistajan seuraavat koirat 7€/kpl).
Vinttikoirat, lapsi & koira, kepo sekä parikilpailu 7€

Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä, muistathan ottaa rokotustodistuksen mukaan. Tarkastukset postoina. Ethän tuo paikalle sairasta tai huonokuntoista koiraa.

Huikea päivä tulossa, tulethan sinäkin!

❗️❗️❗️TERVETULOA❗️❗️

/ Yleinen

Hallituskuulumisia 8/2022 ☀

Kuva Teemu Simula

Tiivistelmä TVK:n hallituksen kokouksesta 22.8.2022

Jäsenasiat
Käytiin läpi uudet jäsenpyynnöt. Hyväksyttiin jäsensihteerin listan mukaisesti kaksi uutta varsinaista jäsentä.

Treenien päättymisestä
Päätettiin ettei lyödä lukkoon, koska vedetään viimeiset treenit, vaan katsotaan sitä tilanteen mukaan. Jatketaan siis treenejä siihen saakka, kun kelit sallivat ja ihmisiä riittää.

Match Show ja Makkarajuoksut 9.10.
Käytiin läpi tapahtuman järjestelyjen tilannetta ja jaettiin siihen liittyen työtehtäviä. Roosa koordinoi palkintojen hankintoja ja pitää muut ajantasalla, Jasmin hoitaa mainokset ja tuomarit, Nora hoitaa toimihenkilöt.

Syyskokous ja pikkujoulut
Päätettiin järjestää syyskokous samana päivänä pikkujoulujen kanssa la 26.11. Paikaksi valikoitui viime vuoden pikkujouluista tuttu ja positiivista palautetta saanut Wanha Talli Piikkiössä. Sovittiin, että Kati tekee kokouskutsun ja tiedotteen. Jasmin tekee mainoksen pikkujouluista ja Emmi ottaa pikkujoulujen ilmoittautumiset vastaan.

Aktiivisten illanvietto
Pohdittiin sopivaa ajankohtaa aktiivisten illanvietolle ja päädyttiin tällä kertaa, että järjestetäänkin se talvella, kun harrastuspuolella on hiljaisempaa. Päätettiin järjestää illanvietto la 4.2. klo 18. Sovitaan paikka myöhemmin.

Arvokilpailut 2024
Päätettiin varata Suomi Cup 2024 TVK:lle, Nina hoitaa varauksen. Suomi Cup:n järjestämisajankohta on 11-12.5.2024, joten Suomi Cup voidaan juosta lauantaina ja TVK:n oma koe sunnuntaina. Lisäksi 9.5. on Helatorstai, joten kokeen yhteyteen voidaan suunnitella myös maastotreenejä. Annika hoitaa Parmaharjun varauksen.

Koppien seinien uusiminen
Annika on selvitellyt vaihtoehtoja koppien seinien uusimiselle ja toteutukselle. Päätettiin siirtää seinien uusiminen kauden ulkopuolelle.

Ratakoe 2022
Käytiin tulevan ratakokeen järjestelyjen tilannetta ja käytännön asioita läpi.

Seuraava kokous
Sovittiin seuraava kokous pidettäväksi 26.9.2022.

/ Yleinen

Uusi jäsenetu, VOM-raakaruuat -30%

Erikoisjäsenetu TVK:n jäsenille!

VOM-sarjan tuotteet ovat Norjassa valmistettuja raakaruokia. Käytetyt raaka-aineet tulevat ainoastaan norjalaisilta toimittajilta. Kyseiset toimittajat on tarkastettu ja hyväksytty myös ihmisten ruoka-aineiden toimittajiksi.

Tuotannossamme käyttämämme raaka-aineet ovat peräisin kanasta, naudasta, porsaasta, lampaasta, lohesta ja munista. Kaikki Vom og Hundemat -sekoitukset sisältävät vitamiineja ja mineraaleja, joilla varmistamme koiran päivittäisen vitamiini- ja mineraalitarpeiden täyttymisen.

TVK:n jäsenille tuotteet -30% Täysravinnot.

Tilaukset koolle

 • 9 kg Easypack (ale hinta 40,50€)
 • 6 kg pötköt (ale hinta 15,5€)
 • 2,5 kg pussi pullia (ale hinta 11,55€)
 • 560g pussi (ale hinta 3,85).

Kerään tilauksia noin kerran kuussa ja ne toimitetaan noin viikon sisällä toimituksesta. Haku joko Naantalista tai Vätin radalta. Voit laittaa minulle viestiä, meiliä tai vaikka soittaa 050 5446277. Tuotteiden jälleenmyyjänä toimii Tmi Miska-Alexander.

Tuotteita ja niiden pakkauskokoja pääsee selaamaan linkistä Lemmikkien Raakaruoka – VOM og hundemat Finland ja rullaamalla alas avautuu sarjan tuotteet klikkaamalla pussin kuvaa.

/ Yleinen