Tiedotteet

Mittaustilaisuus whippeteille ja italianvinttikoirille 28.1.

Turun Vinttikoirakerho järjestää mittaustilaisuuden Naantalissa tiistaina 28.1. alkaen klo 18.

Mittaajina tilaisuudessa Jasmin Rainoma, Sanna Koponen sekä Iiro Rautavuori. Huomioithan, että mikäli kyseessä on uusintamittaus, on mittamiesten oltava eri henkilöt kuin ensimmäisessä mittauksessa!

Ilmoittautumiset osoitteeseen notguiltykennels@gmail.com Ilmoita koiran rotu, nimi ja syntymäaika. Jos kyseessä on toinen mittaus, ilmoita myös ketkä ovat suorittaneet ensimmäisen mittauksen. Tarkempi osoite ilmoittautuneille vahvistusviestissä. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä uudelleen.

Varaa mukaasi:

– ”Kilpailukirja-anomus”- lomake ja täytä siihen kaikki tarvittavat tiedot etukäteen!

– Rekisteripaperit

– Mittausmaksu 5€/koira, mielellään tasaraha

– Uusintamittaukseen lisäksi kilpailukirja

Kilpailukirjan anominen

Tarkemmin mittauksesta:

Koira voidaan mitata aikaisintaan kun se täyttää vuoden (12kk), ja uusintamittaus voidaan tarvittaessa suorittaa koiralle ennen seuraavan kisakauden alkua, kun koira on täyttänyt kaksi vuotta (24kk).

Saapuessasi mittaukseen, huolehdi siitä että koirasi on tehyt tarpeensa ja se on sellaisessa kunnossa, että se kykenee seisomaan normaalisti paikallaan mittauksen ajan. Koiran tulee olla rauhallinen. Koira mitataan molempien mittaajien toimesta useaan kertaa, joten tilaisuus kestää jonkin aikaa koiran käytöksestä riippuen. Mittaustilanteessa koiran on seistävä oikein kulmautuneena ja pää luonnollisesti ylhäällä, ei koiranäyttelyasennossa missä koiran pää ja kaula nostetaan korkealle ylös.

HUOM! Tilaisuuteen ei oteta vastaan kiimaisia narttuja, tarttuvia tauteja sairastavia koiria eikä agressiivisesti käyttäytyviä koiria. Älä ulkoiluta koiraasi mittaajan pihassa tai pihatiellä ja kerää mahdolliset jätökset pois. KIITOS!

TERVETULOA!

/ Yleinen

Jäsenhakemuksia on jäänyt matkalle

Ilmeisesti on nyt käynyt niin että tässä vuodenvaiheessa lähetettyjä jäsenhakemuksia on mennyt hukkaan. Ainakaan jäsensihteeri ei ole niitä saanut vaikka muutama ihminen on kertonut sellaisen lähettäneensä. Näyttää siltä että nettisivujen lomake ei juuri nyt toimi. Tutkimme asiaa. Sillävälin lähettäkää jäsenhakemukset suoraan sähköpostilla tvk.jasenet@gmail.com.

Jos olet jo lähettänyt jäsenhakemuksen etkä ole jäsensihteeriltä saanut mitään viestiä lähetätkö jäsenhakemuksen uudelleen suoraan tvk.jasenet@gmail.com osoitteeseen. Viestiin seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, (seuraavat eivät ole pakollisia) puhelinnumero, mahdollisten perhejäsenten nimet ja sähköpostiosoitteet.

/ Yleinen

Kerhon vuoden koira 2019 tulokset on lisätty sivuille

Vuoden näyttelykoira on puolanvinttikoira uros Bassebastioni Bonbon. Vuoden ratajuoksija on jo  viidettä kertaa peräkkäin etnankoira uros Trucker’s Apple Of My Eye. Vuoden maastojuoksija on saluki Al-Yasamin Mufasa. Kts. kaikki tulokset sekä uudet valiot ja tittelit täältä.

/ Yleinen

Lauantaina 14.9. kauden päätöstapahtuma Match Show ja Makkarajuoksut

Katso lisää tapahtumasivulta Match Show ja Makkarajuoksut

Kauden viimeiset harjoitukset juostaan siis tiistaina 10.9.

/ Yleinen

Muutoksia rataharjoituksissa 6.8. alkaen

Koska harjoitukset ovat tällä hetkellä kovin suosittuja ja kestävät poikkeuksetta turhan pitkään teemme harjoituksiin muutoksia. Talkoolaisten saaminen harjoituksiin on edelleen hankalaa eikä sitä helpota tieto siitä, että ilta venyy kotimatkoineen välillä todella pitkäksi.

Tästä lähin, radalle mennään lähtökoppien takaa, jotta pääsisimme nopeampaan lähtöväliin. Ja jotta ratavahti pysyy kärryillä siitä missä mennään, luovumme liitutaulusta ja ratavahti kirjaa vuorot jatkossa paperille. Jos sama henkilö juoksuttaa useampaa koiraa tulee näiden lähtöjen välissä olla vähintään kolme muuta koiraa, jotta koiran vaihtaminen ei aiheuta viivästyksiä. Pitäkää huoli siitä, että olette paikalla omalla vuorollanne jatkossa emme enää odota.

Lisäksi toivomme, että samaa koiraa ei juoksutettaisi kuin kerran per ilta. Jos on tarvetta harjoitella koiran kanssa jotain käsivieheellä, jätetään sillä kertaa koneviehe väliin. Toivomme myös, että koirat, jotka osaavat/pystyvät juoksemaan ryhmässä tekisivät niin (kuonokoppa on silloin kaikilla pakollinen), jolloin saataisiin treenattua useampi koira yhdellä vedolla. Ryhmäjuoksuja voi sopia vaikka kerhon Facebook-ryhmässä.

Juoksujärjestys pysyy edelleen harjoituksissa samana. Huomioikaa, että harjoituksissa talkoilevien koirat, sekä viralliset koejuoksut voidaan ottaa mihin tahansa kohtaan ilman vuoronumeroa.

Muistutuksena että ns. matkan/vuoron valinnassa tärkeintä on se, kumpaan päähän veto päättyy. Ns. lyhyelle matkalle otetaan lähtökoppien kanssa samaan päätyyn päättyvät vedot ja ns. pitkälle matkalle vastakkaiseen päätyyn päättyvät vedot, näin jottei pupulla talkoilevan tarvitse juosta koko ajan päädystä toiseen. Kerro ratavahdille ilmoittautuessasi millaisen matkan haluat koirallasi juoksuttaa, jotta varmistutaan siitä, että se päätyy vuorolistalla oikeaan kohtaan.

Muistetaan että tämä on meille kaikille, myös kaikille harjoituksissa töissä oleville, harrastus. Ollaan siis kohteliaita, vaikka joskus joku ei menisikään niin kuin itse toivoisi.

Uusitut rataharjoitusohjeet.

Mukavia treeni-iltoja!

/ Yleinen

Loading...