Hallituskuulumisia 3/2022

Kuva: Teemu Simula

Tiivistelmä TVK:n hallituksen kokouksesta 30.3.2022

Jäsenasiat
Käytiin läpi jäsenpyynnöt. Hyväksyttiin jäsensihteerin listan mukaisesti viisi uutta varsinaista jäsentä ja yksi uusi perheenjäsen.

Mittahenkilökoulutus
Mittahenkilökoulutus on jouduttu perumaan kouluttajan sairastumisen vuoksi. Koulutukselle sovitaan uusi aika.

 

 

Maastokoe 2022
Käytiin läpi maastokokeen järjestelyjen tilannetta. Muutama toimihenkilö on vielä varmistamatta ja talkoilijoita tarvitaan vielä useampi. Tavarapalkintoja on varmistunut, mutta vielä ruokasponsoria etsitään. Kaikille sertisteille jaetaan mitalit. Kilpailuviikonlopun päätteeksi (sunnuntaille) pyritään järjestämään myös maastoharjoitukset.

Ryhmänäyttely 2022
Käytiin läpi ryhmänäyttelyn järjestelyjen tilannetta. Uusi näyttelypaikka on hoidossa ja näyttelyiden sivut on julkaistu. Tuomarit on varmistettu ja heidän majoituksensa on varattu, matkat ovat vielä selvityksessä.

Huhtikuun mittaustilaisuus
23.4. järjestetään Vätissä seuraava mittaustilaisuus. Tällä hetkellä osallistujia on ilmoittautunut arviolta 13 kpl.

Uusi lana
Jatketaan uuden lanan selvittelyä. Noora selvittää vaihtoehtoja seuraavaan kokoukseen.

Kevättiedote
Jasmin tekee kevään ja alkukesän tapahtumista tiedotteen jäsenistölle.

Lajikokeilu
Helmikuussa toteutetussa palautekyselyssä toivottiin mm. erilaisia lajikokeiluja. Jäsenistön toiveesta Roosa selvittää lajikokeiluja jäsenille. Esimerkiksi nosework tai jälki voisivat olla kiinnostavia.

Radan vuokraus
Radan vuokrauksesta on tullut yksi kysely. Radalla haluttaisiin järjestää toukokuussa match show. Todettiin, että rata ei todennäköisesti ole vielä toukokuussa käyttökunnossa. Radan nurmialueet, niin keskiö kuin parkkialue, ovat todennäköisesti vielä märkiä. Radalla ei myöskään ole wc:tä ennen kauden aloitusta. Myöhemmin kesällä tilanne on toinen. Ehdotetaan radan vuokrausta myöhempään ajankohtaan.

Palautekysely
Jäsenistölle toteutettiin alkuvuodesta palautekysely TVK:n toiminnasta. Kyselyyn saatiin yhteensä 27 vastausta. Roosa esitteli kaikille palautekyselyn tulokset ja niistä käytiin keskustelua. Roosa tekee tuloksista vielä koosteen jäsenistölle nähtäväksi.

Hallituskuulumisia 3/2022