TALKOISTA, RATATREENEISTÄ, MAASTOTREENEISTÄ, YHTEISLENKEISTÄ ja vähän vielä näyttelytoimikunnastakin

👀 ❗ TALKOISTA, RATATREENEISTÄ, MAASTOTREENEISTÄ, YHTEISLENKEISTÄ ja vähän vielä näyttelytoimikunnastakin ❗ TÄRKEÄ JA PITKÄ TIEDOTE, JOTEN LUE TARKASTI JA OTA KALENTERI ESIIN, NIIN ET JÄÄ PAITSI MISTÄÄN ❗ 👀

📍 Tulevan viikonlopun maastokoe ja -treeniviikonloppu Liedon Parmaharjulla kun saadaan kunnialla puristettua maaliin, niin laitetaan samaan vauhtiin rata kuntoon ratatalkoilla heti ensi tiistaina 16.5. klo 18 alkaen, eikö vain!

📍 Radalla on paljon monenlaista puuhaa, joten jokaiselle liikenevälle käsiparille on kyllä tarvetta! Tavoitteena on, että kaikki hommat saataisiin yhdellä kerralla tehtyä, jolloin tiistaitreenit voitaisiin käynnistää normaalisti jo heti seuraavana tiistaina 23.5. tuttuun tapaan klo 18!

📍 Maastotreeneistä keskusteltiin myös hallituksessa ja päätimme vastata kysyntään toteuttamalla maastotreenit pennuille, täysin kokemattomille sekä niille, kenellä on ongelmia, radan keskiviheriöllä kerran kuussa: joka kuun ensimmäinen keskiviikko 7.6. klo 18 alkaen! Kuun muina keskiviikkoina pidetään pentutreenit normaalisti radalla.

📍 Sitten ettei tekeminen loppuisi ja kaikilla olisi mahdollisimman mukavaa, niin päätimme myös yhteislenkin järjestämisestä kerran kuussa: joka kuun viimeinen torstai 25.5. klo 18 alkaen, lähtö radalta.

📍 Treeneihin tarvitaan tuttuun tapaan myös toimihenkilöitä, eli jos sinulta jää tällä kertaa talkoot välistä, niin ilmoittaudu toimihenkilöksi silloin kun sinulle parhaiten sopii, kiitos etukäteen aktiivisille 🙏 Ilmoittautumiset, kysymykset ja vastaukset 👇
treenit.tvk@gmail.com

📍 TVK:lta löytyy nyt myös uunituore näyttelytoimikunta, jonka ensimmäisenä tehtävänä on vuoden 2025 näyttelyn suunnittelu & valmistelun aloittaminen. Toimikunta koostuu tällä hetkellä pääosin hallituslaisista 🙈 ja toivoisimme vielä muutaman ulkopuolisen apukäden mukaan tähänkin toimintaan. Kokemuksella tai kokemattomuudella ei ole väliä, pääasia on halu tehdä, olla mukana ja apuna toiminnassa. Oletko se sinä? Lähetä savumerkkejä, laita yv tai lähetä mailia 👇
yhteistyo.tvk@gmail.com

Siinäpä sitä toimintaa taas hetkeksi aikaa, toivottavasti sait kaiken ylös!

Terveisin hallitus 😎

TALKOISTA, RATATREENEISTÄ, MAASTOTREENEISTÄ, YHTEISLENKEISTÄ ja vähän vielä näyttelytoimikunnastakin