TVK:n jäsenille Juoksijan alkeet -verkkokurssi etuhintaan

Oletko aloittamassa juoksuharrastusta koirasi kanssa ja mietit mistä pitäisi aloittaa? Oletko jo mukana juoksuharrastuksessa ja haluaisit syventää taitojasi?

TVK:n jäsenille Juoksijan alkeet -verkkokurssi etuhintaan, yhteistyössä HoundOn kanssa!

  • Kun ostat kurssin kirjoita jäsennumerosi ”Alennuksen tai lahjakortin koodi” kohtaan.
  • Jäsennumeron voi pyytää jäsensihteeriltä.

Juoksijan alkeet, kouluttajana Hanna Ojanperä

– Verkkokurssi sinulle, joka haluat suoraviivaistaa sinun ja koirasi etenemistä juoksuharrasteisiin. Juoksijan alkeet opastaa sinua itsenäiseen ja omatoimiseen harjoitteluun koirasi kanssa kotioloissa, jotta olette valmiita astumaan lajiharjoittelun pariin, kun koirasi on edennyt siihen vaiheeseen. Kurssi soveltuu oikein mainiosti niin pennuille, kuin jo varttuneemmillekin vinttikoirien juoksulajeihin tähtääville koirille omistajineen.

Kurssin aikana opit mm.

– Eri koemuotojen periaatteet
– Vinttikoirien vietinvahvistuksen perusteet
– Koiran ehdollistamisen muovivieheeseen
– Ketteryydestä ja kehonhallinnasta
– Kopituksen opettelun eri vaiheet
– Lämmittelystä ja jäähdyttelystä
– Miten hormonikierto vaikuttaa nartun kanssa treenaamiseen
– Koevarusteista

Ja mikä tärkeintä, kaikki tämä järkeenkäyvien perustelujen kanssa. Oppimisessa on tärkeää nähdä selkeästi, miksi toimitaan, kuten toimitaan. Tämä ajatus kulkee mukana koulutuksen ytimessä!

Kurssiluento on reilun 45 minuutin mittainen .mp4-tiedosto, johon saat toistaiseksi voimassa olevan katseluoikeuden tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen saapuvasta linkistä 1-3 päivän kuluessa. Pääset kirjautumaan files.fm -alustalle joko Google- tai Microsoft- tunnuksillasi (mikäli tilauksessa antamasi sähköpostiosoite tukee näitä), tai luomalla alustalle omat tunnukset tilauksessa käyttämälläsi sähköpostiosoitteella.

Kouluttajanasi toimii Hanna Ojanperä, joka omaa vankan kokemuksen vinttikoirien kaikista koelajeista, ohjaten koiria lukuisiin arvokilpailuvoittoihin sekä valionarvoihin. 15 vuoden harrastuskokemus salukien kanssa on opettanut Hannan näkemään yksilön vahvuudet ja heikkoudet ja näitä opittuja asioita noudattaen hän ohjaa sinut koirasi kanssa läpi alkeiskurssin, jonka avulla saatte eväät itsenäiseen harjoitteluun ja etenemiseen pentuharjoitteista kohti lajitreeniä ja kokeisiin valmistautumista.

Kurssin opeilla saadaan useimmat yksilöt hienosti juoksuharrastuksen alkuun. Tarvittaessa saatavilla on myös yksilöohjausta.

TVK:n jäsenille Juoksijan alkeet -verkkokurssi etuhintaan