Vuoden 2022 koirakilpailu ohjeet

Palkitsemme kerhon pikkujoulujuhlissa vuoden näyttelykoiran, vuoden maastojuoksijan, vuoden ratajuoksijan sekä vuoden aikana valioituneet koirat.

Ilmoita koirasi tulokset 13.11.2022 mennessä seuraavasti:

Valio:
Ilmoita tänä vuonna valioksi tulleen koiran tiedot sekä minkä (tai mitkä) valionarvon koira saavutti Nina Vuoriolle sähköpostitse teeveekoo@gmail.com tai postitse Raidistontie 53, 21360 Lieto as.

Vuoden näyttelykoira:
Ilmoita koirasi näyttelytulokset 1.12.2021 alkaen tarkasti Sinikka Collanukselle sähköpostitse sinikka.collanus@utu.fi tai postitse Löytänänkatu 2 B 11, 20540 Turku, esim. ERI/1 SA PU-1 SERT VSP.

Vuoden maastojuoksija:
Valitse viisi (5) haluamaasi tulosta, merkitse ne ja lähetä kopio koirasi maastojuoksukirjasta omistajien nimien kera Nina Vuoriolle sähköpostitse teeveekoo@gmail.com tai postitse Raidistontie 53, 21360 Lieto as.

Vuoden ratajuoksija:
Ilmoita koirasi vuoden ratajuoksijakisaan, lähetä viesti omistajien nimien kera Nina Vuoriolle sähköpostitse teeveekoo@gmail.com tai postitse Raidistontie 53, 21360 Lieto as. Kilpailukirjan kopiota ei tarvita, sillä saamme tulokset suoraan Vinttikoiraliiton kilpailutietojärjestelmästä. Koira tulee kuitenkin ilmoittaa mukaan.

Muistathan, että sääntöjen mukaan voidakseen osallistua vuoden maasto- tai ratajuoksija-kisaan, on koiran edustettava kilpailuissa TVK:ta.

Jos koirasi on valioitunut tai saanut jonkin tittelin vuonna 2022, lähetäthän sen valokuvan Ninalle teeveekoo@gmail.com. Julkaisemme mielellämme valioituneiden ja tittelivoittajien kuvat kerhon nettisivuilla.

Vuoden koira -kilpailun säännöt ovat nähtävillä täällä

Vuoden 2022 koirakilpailu ohjeet