Käsiviehe-/kopitustreenit ti 9.6. ja ke 10.6. sekä rataharjoitusten aloittamisesta

Käsiviehe-/kopitustreenit ti 9.6. ja ke 10.6. klo 18:
Ensi tiistaina ja keskiviikkona on kopitustreenit aloitteleville koirille käsivieheellä. Kumpaankin otetaan 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostiin pentutreenit2020.tvk@gmail.com. Etusijalla ovat ne, jotka eivät mahtuneet edellisiin harjoituksiin. Treeneissä noudatetaan aiemmin toimitettua rataharjoitusohjeistusta, jonka voi käydä palauttamassa mieleensä myös tiedotteesta, mikäli sähköpostia tai kirjettä ei enää ole.

Käsiviehe-/kopitustreenit jatkossa:
Käsiviehe-/kopitustreenejä on tarkoitus järjestää myös jatkossa keskiviikkoisin klo 18. Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostiin pentutreenit2020.tvk@gmail.com. Mahdollisista muutoksista/peruutuksista ilmoitetaan erikseen.

Huomaathan, että käsiviehe-/kopitustreeneihin voi osallistua vain ratakortilla, kuten tuleviin rataharjoituksiinkin.

Ratajuoksuharjoitukset:
Normaalit tiistaiharjoitukset on suunniteltu aloitettavaksi ti 16.6., mikäli radan kunto ja laitteisto sen sallivat. Ilmoittautuminen avataan 10.6., mikäli harjoitukset pidetään. Seuraa tiedotuksia nettisivuilla ja sähköpostissa.

Toimihenkilöitä ensimmäisiin rataharjoituksiin on, mutta jatkossa niitä tarvitaan lisää. Muistattehan ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä seuraavien harjoitusten ilmoittautumista ei avata ennen kuin on tarpeeksi toimihenkilöitä.

Käsiviehe-/kopitustreenit ti 9.6. ja ke 10.6. sekä rataharjoitusten aloittamisesta