Etsitään toimihenkilöitä kesän harjoituksiin

TVK:n hallitus katsoo, että tämänhetkisten tietojen valossa harjoituksia voitaisiin järjestää rajoitetusti ja erityisjärjestelyin kesäkuun alusta alkaen. Rajoituksista, erityisjärjestelyistä, ratakorteista ja harjoitusten aloittamisesta tiedotetaan erikseen myöhemmin. Tilanne saattaa vielä muuttua, mutta jotta voimme harjoituksia järjestää, tarvitsemme niihin hyvissä ajoin toimihenkilöitä.

Jos olet valmis osallistumaan harjoitusten järjestämiseen jossain tehtävässä ilmoitathan siitä osoitteeseen treenit2020.tvk@gmail.com. Jokaiseen harjoitukseen tarvitaan vieheenvetäjä, puputtaja sekä lähettäjä. Ilmoitathan myös, mihin tehtävään olisit halukas osallistumaan ja minä päivinä, jos sinulla on ne jo tiedossa. Harjoituksia on tarkoitus järjestää tiistaisin.

Toimihenkilönä harjoituksissa toimiminen perustuu täysin vapaaehtoisuuteen. Huomioithan, että varsinkin lähettäjä on harjoituksissa kaikkien koiriaan harjoituksiin tuovien henkilöiden kanssa lähekkäin ja mahdollisesti kontaktissa. Turvavälejä pyritään kaikin keinoin noudattamaan ja siitä ohjeistetaan treenareita. Jokainen henkilö osallistuu harjoitusten järjestämiseen omalla vastuullaan. Turun Vinttikoirakerho ja sen toimihenkilöt eivät ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Suosittelemme että jos kuulut riskiryhmään tai lähipiirissäsi on riskiryhmään kuuluva et osallistuisi harjoitusten järjestämiseen.

Etsitään toimihenkilöitä kesän harjoituksiin