Muutoksia rataharjoituksissa 6.8. alkaen

Koska harjoitukset ovat tällä hetkellä kovin suosittuja ja kestävät poikkeuksetta turhan pitkään teemme harjoituksiin muutoksia. Talkoolaisten saaminen harjoituksiin on edelleen hankalaa eikä sitä helpota tieto siitä, että ilta venyy kotimatkoineen välillä todella pitkäksi.

Tästä lähin, radalle mennään lähtökoppien takaa, jotta pääsisimme nopeampaan lähtöväliin. Ja jotta ratavahti pysyy kärryillä siitä missä mennään, luovumme liitutaulusta ja ratavahti kirjaa vuorot jatkossa paperille. Jos sama henkilö juoksuttaa useampaa koiraa tulee näiden lähtöjen välissä olla vähintään kolme muuta koiraa, jotta koiran vaihtaminen ei aiheuta viivästyksiä. Pitäkää huoli siitä, että olette paikalla omalla vuorollanne jatkossa emme enää odota.

Lisäksi toivomme, että samaa koiraa ei juoksutettaisi kuin kerran per ilta. Jos on tarvetta harjoitella koiran kanssa jotain käsivieheellä, jätetään sillä kertaa koneviehe väliin. Toivomme myös, että koirat, jotka osaavat/pystyvät juoksemaan ryhmässä tekisivät niin (kuonokoppa on silloin kaikilla pakollinen), jolloin saataisiin treenattua useampi koira yhdellä vedolla. Ryhmäjuoksuja voi sopia vaikka kerhon Facebook-ryhmässä.

Juoksujärjestys pysyy edelleen harjoituksissa samana. Huomioikaa, että harjoituksissa talkoilevien koirat, sekä viralliset koejuoksut voidaan ottaa mihin tahansa kohtaan ilman vuoronumeroa.

Muistutuksena että ns. matkan/vuoron valinnassa tärkeintä on se, kumpaan päähän veto päättyy. Ns. lyhyelle matkalle otetaan lähtökoppien kanssa samaan päätyyn päättyvät vedot ja ns. pitkälle matkalle vastakkaiseen päätyyn päättyvät vedot, näin jottei pupulla talkoilevan tarvitse juosta koko ajan päädystä toiseen. Kerro ratavahdille ilmoittautuessasi millaisen matkan haluat koirallasi juoksuttaa, jotta varmistutaan siitä, että se päätyy vuorolistalla oikeaan kohtaan.

Muistetaan että tämä on meille kaikille, myös kaikille harjoituksissa töissä oleville, harrastus. Ollaan siis kohteliaita, vaikka joskus joku ei menisikään niin kuin itse toivoisi.

Uusitut rataharjoitusohjeet.

Mukavia treeni-iltoja!

Muutoksia rataharjoituksissa 6.8. alkaen