Hallituskuulumisia 9/23 ūüĆě

Tiivistelmä hallituksen kokouksesta 11.9.2023

Jäsenasiat
Kirjattiin jäsensihteerin esityksen mukaisesti yksi jäsen eronneeksi.

Sähköpostipäätökset
Kirjattiin yksi edellisen kokouksen jälkeen sähköpostilla tehty päätös tavaroiden lainaamisesta toiselle yhdistykselle.

Säännöt ja hinnat tavaroiden lainaamiselle
Keskusteltiin tarpeesta luoda säännöt sekä vastaavanlainen vuokraushinnasto kuin esimerkiksi rata-alueelle, ajanottolaitteistolle ja äänentoistolaitteistolle jo on. Roosa lupautui valmistelemaan asiaa seuraavaan kokoukseen.

Keskeneräisten asioiden tilannekatsaus
Käytiin läpi keskeneräisiä asioita mm. infovideoiden laatiminen, lanaprojekti, vahvistimen ja langattoman mikin hankinta, lähtökoppien korjaus sekä esitys liittohallitukselle. Suunniteltiin ja sovittiin miten em. asioiden kanssa edetään.

Rata-alueen vuokrasopimuksen uusiminen
Jasmin on ollut ja on edelleen yhteydessä Turun kaupunkiin. Ennen ensi vuotta ei ole mahdollista saada vuokrasopimusta uusittua. Kaupunki on kertonut avustusmahdollisuuksista, mutta asian selvittely on vielä monilta osin kesken.

Syyskokous
Valmisteltiin v. 2024 toimintasuunnitelma ja talousarvio syyskokoukselle esitettäväksi sekä käytiin läpi kokouksen järjestelyjen tilannetta.  Päätettiin esittää jäsenmaksun nostamista 28 euroon, jolloin perhejäsenmaksu nousisi 14 euroon.

Ratakortti v. 2024
Tarkennettiin ohjeita liittyen ratakorttiin mm, että kortti on talouskohtainen. Päätettiin budjetin läpi käymisen jälkeen nostaa ratakortin hinta 30 euroon vuodelle 2024. Päätettiin samalla nostaa ratakorttiin tarvittavien talkoopisteiden määrä 5 kappaleeseen. Ensi vuonna tulee siis kerätä 5 kpl talkoopisteitä, jotta saa ilmaisen ratakortin vuodelle 2025.

Turun maastot ja Turku-Cup v. 2024
Päätettiin anoa Turku-Cup 31.8.2024 ja pitää aiemmin sovittu 12.5. avoin maastokokeiden päivä.

Makkarajuoksut ja match show 8.10.
Käytiin läpi järjestelyjen tilannetta ja sovittiin työnjaosta niihin liittyen. Toimihenkilöitä ja palkintoja tarvitaan!

Pikkujoulut 25.11. & Vuoden koira -kilpailut
Päätettiin järjestää pikkujoulut Annikan Tallissa Piikkiössä. Tarvitaan vähintään 20 osallistujaa, jotta juhlat kannattaa järjestää kustannusten näkökulmasta. Sovittiin pikkujoulujen ja Vuoden koira -kilpailujen järjestelyihin liittyvästä työnjaosta.

Seuraava kokous
Seuraava kokous pidetään syyskokouksen jälkeen 2.10. lähikokouksena.

Hallituskuulumisia 9/23 ūüĆě