Hallituskuulumisia 6/23 ūüĆě

Tiivistelmä hallituksen kokouksesta 5.6.2023

Jäsenasiat
Hyväksyttiin jäsensihteerin listan mukaisesti kaksi uutta varsinaista jäsentä.

Koirien hyvinvointityöryhmän kuulumiset
Työryhmä antoi tilannekatsauksen. Työryhmä on kirjoittanut useita ohjeita ja kuvauksia, joihin hallitus antoi kommentteja.

Infovideot
Annika on tehnyt videon, mutta siitä puuttuu vielä tekstitys. Seuraavaksi tehdään video talkootehtävistä. TVK:lle on luotu YouTube-kanava, jossa videoita jatkossa julkaistaan.

Tuubihuivit
Kerhon omat tuubihuivit on nyt hankittu ja ne ovat radalla. Myyntihinnaksi päätettiin 8 eur/kpl. Kati laittaa nettisivuille huivin tiedot.

Tarvikehankintoja
Nykyisessä langattomassa mikrofonissa esiintyy käytettäessä häiriöitä. Nora on etsinyt vaihtoehtoja ja jatkaa asian selvittelyä kommenttien perusteella.

Makkarajuoksut
Taloudellisen tilanteen tasaamiseksi päätettiin järjestää 13.7. ylimääräiset makkarajuoksut. Sovittiin työnjaosta järjestelyjen suhteen.

Rataharjoitusten juoksujärjestys ja tuplajuoksut
Keskusteltiin koejuoksuista sekä juoksujärjestyksestä ja sovittiin, että ensimmäinen juoksu ei ole jatkossa koejuoksu vaan normaali harjoitusjuoksu, jolloin vieheenvetäjä saa ikään kuin nollakoiran ennen varsinaista koejuoksua. Lisäksi keskusteltiin tuplajuoksuista harjoituksissa. Kerran juoksevat pidetään ilmoittautumisessa etusijalla ja painotetaan 40 min taukoja tuplajuoksujen välissä. Siirrettiin tuplajuoksut hyvinvointityöryhmän pohdittavaksi tarkemmin.

Seuraavat kokoukset
3.7., 14.8.

Hallituskuulumisia 6/23 ūüĆě