TVK hallituskuulumisia 1/2022 ☀

Hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa tänä vuonna maanantaina 10.1.. Tuossa kokouksessa päätettiin, että jatkossa hallituksen kokouksista julkaistaan lyhyt tiivistelmä jäsenille ja tällä tavoin pyritään pitämään jäsenistö vielä paremmin ajantasalla yhdistyksen asioista. 🙂

Jos sinulla on mitä tahansa mielen päällä, kehitysideoista ja toiveista mieltä askarruttaviin kysymyksiin, niin uudet päivitetyt yhteystiedot löytyvät helpoiten täältä: Yhteystiedot

Tehdään yhdessä upea harrastusvuosi! 🌟

Tiivistelmä TVK:n hallituksen kokouksesta 10.1.2022

Hallituksen järjestäytyminen
1.1.2022 aloittavan hallituksen jäsenet ovat yhdistyksen puheenjohtaja Jasmin Rainoma, Nina Vuorio, Annika Veijalainen, Nora Peltonen, Johanna Joensuu, Roosa Huttunen ja Miska-Alexander Argillander.

Hallitus järjestäytyi ja käytiin läpi pysyväisluonteiset päätökset sekä yleisiä toimintatapoja. Hallituksen toimihenkilöiksi valittiin varapuheenjohtajaksi Nina Vuorio, sihteeriksi Kati Haapala, rahastonhoitajaksi Emmi Savolainen ja jäsensihteeriksi Nora Peltonen.

Muut toimihenkilöt ja valtuudet
Yhdistykselle nimettiin muutamia tärkeitä toimihenkilöitä ja käytiin läpi niihin liittyviä valtuutuksia. Buffa- ja talkoopistevastaavaksi nimettiin Annika Veijalainen, koe- ja nettisivuvastaavaksi Nina Vuorio, näyttelyvastaavaksi Sinikka Collanus, ratavastaavaksi Mikko Kosonen, näyttelytreenivastaavaksi Jasmin Rainoma sekä yhteistyö- ja lehdykkävastaavaksi Roosa Huttunen.

Blogi kerhon nettisivuille
Lehdykkä on ollut nyt jo jonkin aikaa tauolla, koska lehdykälle ei ole löytynyt tekijää. Käytiin läpi lehdykän tilannetta ja päätettiin lehdykän sijaan perustaa blogi TVK:n nettisivuille.

Jäsenasiat
Uusia jäsenanomuksia ei ole saapunut, mutta mainostetaan, että liittyminen kannattaa.

Mittaustilaisuus
Suunniteltiin mittaustilaisuuksien järjestämistä maaliskuun alkuun ja huhtikuun loppuun. Mittaustilaisuuksia voidaan järjestää ilman hallituksen päätöstä, ellei niistä aiheudu kustannuksia kerholle.

Kevätkokous
Päätettiin kevätkokouksen ajankohdaksi 16.3. klo 19.

Seuraava kokous
Seuraavat hallituksen kokoukset 9.2. ja 16.3.

TVK hallituskuulumisia 1/2022 ☀