Liity jäseneksi

Jos haluat liittyä Turun Vinttikoirakerhon jäseneksi voit käyttää alla olevaa lomaketta tai lähettää samat tiedot jäsensihteerille sähköpostitse osoitteeseen jasensihteeri@turunvinttikoirakerho.net.

Lomakkeen/tietojen lähettämisen jälkeen  jäsensihteeri on sinuun yhteydessä mm. jäsenmaksun maksutietojen suhteen. Maksun jälkeen jäsenhakemus menee vielä Turun Vinttikoirakerhon hallituksen käsiteltäväksi.

Jos sinulla on kysyttävää voit olla yhteydessä jäsensihteeriin sähköpostitse jasensihteeri@turunvinttikoirakerho.net.

  • Jäsenmaksu vuonna 2020 on 24e.
  • Perhejäsenmaksu on 12e.
  • Ratakortin hinta vuonna 2020 on 25e ja sen voivat lunastaa vain TVK:n jäsenet.
  • Turun Vinttikoirakerhon tiedotelehteä ei tällä hetkellä toimiteta. Sähköpostittomille jäsenille tarvittavat tiedot toimitetaan paperilla.
  • Suurin osa tiedottamisesta hoidetaan kuitenkin nettisivujen ja sähköpostilistan kautta. Sähköpostilistalle liitetään kaikki jäsenet. Sähköpostilistalta voi halutessaan erota ilmoittamalla asiasta jäsensihteerille. Sähköpostiosoitteet tulevat vain kerhon käyttöön eikä niitä luovuteta eteenpäin.

Kaikki Turun Vinttikoirakerhon jäsenet ovat automaattisesti myös Suomen Vinttikoiraliiton jäseniä. Suomen Vinttikoiraliiton jäsenlehden tilaamiseen löytyy ohjeet Suomen Vinttikoiraliiton nettisivuilta

HUOM! Jäsenhakemuslomakkeessa on tällä hetkellä vika. Lähetä lomakkeella pyydetyt tiedot suoraan jäsensihteerille sähköpostitse jasensihteeri@turunvinttikoirakerho.net
Täytä alla oleva jäsenhakemuslomake huolellisesti.