Tiedotteet

Ratatalkoot perjantaina 7.6. klo 17

Vätin radalla ratatalkoot taas perjantaina 7.6. klo 17. Tehtävinä hiekan levitystä, ruohonleikkuuta, roskien keruuta, rikkaruohojen nyppimistä jne.

/ Yleinen

Ratatalkoot tiistaina 4.6. klo 18

Vätin radalla ratatalkoot tiistaina 4.6. klo 18. Tehtävinä ruohonleikkuuta, haravointia, roskien keruuta, rikkaruohojen nyppimistä jne.

/ Yleinen

Mittaustilaisuus whippeteille ja italianvinttikoirille!

Turun Vinttikoirakerho järjestää mittaustilaisuuden Naantalissa 9.4.2019 alkaen klo 18.

Mittaajina tilaisuudessa Jasmin Rainoma, Jaakko Stenroos, Heidi Tuomi, Sanna Koponen sekä Iiro Rautavuori. Huomioithan, että mikäli kyseessä on uusintamittaus, on mittamiesten oltava eri henkilöt kuin ensimmäisessä mittauksessa!

Ilmoittautumiset 2.4. mennessä osoitteeseen jasminjulia.ra@gmail.com. Ilmoita koiran rotu, nimi ja syntymäaika. Jos kyseessä on toinen mittaus, ilmoita myös ketkä ovat suorittaneet ensimmäisen mittauksen. Tarkempi osoite ilmoittautuneille vahvistusviestissä. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä uudelleen.

Varaa mukaasi:

  • ”Kilpailukirja-anomus”- lomake ja täytä siihen kaikki tarvittavat tiedot etukäteen!
  • Rekisteripaperit
  • Mittausmaksu 5€/koira, mielellään tasaraha
  • Uusintamittaukseen lisäksi kilpailukirja(t)

Kilpailukirjan anominen

Tarkemmin mittauksesta:
Koira voidaan mitata aikaisintaan kun se täyttää vuoden (12kk), ja uusintamittaus voidaan tarvittaessa suorittaa koiralle ennen seuraavan kisakauden alkua, kun koira on täyttänyt kaksi vuotta (24kk).

Saapuessasi mittaukseen, huolehdi siitä että koirasi on tehyt tarpeensa ja se on sellaisessa kunnossa, että se kykenee seisomaan normaalisti paikallaan mittauksen ajan. Koiran tulee olla rauhallinen. Koira mitataan molempien mittaajien toimesta useaan kertaa, joten tilaisuus kestää jonkin aikaa koiran käytöksestä riippuen. Mittaustilanteessa koiran on seistävä oikein kulmautuneena ja pää luonnollisesti ylhäällä, ei koiranäyttelyasennossa missä koiran pää ja kaula nostetaan korkealle ylös.

HUOM! Tilaisuuteen ei oteta vastaan kiimaisia narttuja, tarttuvia tauteja sairastavia koiria eikä agressiivisesti käyttäytyviä koiria. Älä ulkoiluta koiraasi mittaajan pihassa tai pihatiellä ja kerää mahdolliset jätökset pois. KIITOS!

TERVETULOA!

/ Yleinen

Etsimme talkoolaisia 18.5. maastokisoihin Lietoon

Haemme talkoolaisia kaikenlaisiin tehtäviin 18.5. juostaviin maastojuoksukisoihin Liedon Parmaharjulla.

Esim. seuraaviin tehtäviin tarvitaan henkilöitä

  • eläinlääkärin sihteeri
  • lähtönumerotaulun hoitaja
  • tunnistusmerkintöjen tarkastaja
  • lähetti
  • vieheenpalauttaja
  • toimisto

Jokaiseen tehtävään tarvitaan useampi henkilö. Jos pääset talkoilemaan tai sinulla on kysymyksiä koskien tehtäviä laita viestiä Ninalle ninak.vuorio[a]gmail.com.

Jos sinulta tai tutultasi löytyy mönkijä jota voisimme vuokrata vieheen palautukseen ole yhteydessä myöskin Ninaan.

Huom! Talkoilemalla maastoissa ansaitset yhden viidestä talkoopisteestä joita tarvitaan ilmaisen ratakortin saamiseen kaudelle 2020. 

/ Yleinen

Loading...