Tiedotteet

DH Fysio tarjoaa jäsenedun

DH Fysio tarjoaa Turun Vinttikoirakerhon jäsenille 5e alennuksen 60/90min fysioterapiasta tai akupunktiosta.

/ Yleinen

11.7.2020 FCI 10 ryhmänäyttely peruttu

Näyttelytoimikunta on tullut vallitsevassa tilanteessa siihen tulokseen että perumme 11.7.2020 järjestettäväksi aiotun ryhmänäyttelyn.

/ Yleinen

16.5.2020 maastokisat on peruttu

Suomen kennelliitto on perunut koronavirustilanteen vuoksi kaikki näyttelyt, kokeet ja kilpailut 31.5.2020 asti. Tämä tarkoittaa sitä että myös Turun Vinttikoirakerhon 16.5.2020 maastokisa Liedon Parmaharjulla on peruttu. Kaikille jo ilmoittautuneiden koirien omistajille on ilmoitettu ja mahdollisesti jo maksetut ilmoittautumismaksut palautetaan.

Palaamme maastokisojen merkeissä jälleen vuonna 2021.

/ Yleinen

Yhdistyksen kevätkokous

Yhdistyksen kevätkokous pidetään to 12.3.2020 klo 19 Orikedon Lounastuvalla, osoitteessa Ruunikkokatu 1, Turku. Kokouskutsu lähetetään kaikille jäsenille.

/ Yleinen

Mittaustilaisuus whippeteille ja italianvinttikoirille 28.1.

Turun Vinttikoirakerho järjestää mittaustilaisuuden Naantalissa tiistaina 28.1. alkaen klo 18.

Mittaajina tilaisuudessa Jasmin Rainoma, Sanna Koponen sekä Iiro Rautavuori. Huomioithan, että mikäli kyseessä on uusintamittaus, on mittamiesten oltava eri henkilöt kuin ensimmäisessä mittauksessa!

Ilmoittautumiset osoitteeseen notguiltykennels@gmail.com Ilmoita koiran rotu, nimi ja syntymäaika. Jos kyseessä on toinen mittaus, ilmoita myös ketkä ovat suorittaneet ensimmäisen mittauksen. Tarkempi osoite ilmoittautuneille vahvistusviestissä. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä uudelleen.

Varaa mukaasi:

– ”Kilpailukirja-anomus”- lomake ja täytä siihen kaikki tarvittavat tiedot etukäteen!

– Rekisteripaperit

– Mittausmaksu 5€/koira, mielellään tasaraha

– Uusintamittaukseen lisäksi kilpailukirja

Kilpailukirjan anominen

Tarkemmin mittauksesta:

Koira voidaan mitata aikaisintaan kun se täyttää vuoden (12kk), ja uusintamittaus voidaan tarvittaessa suorittaa koiralle ennen seuraavan kisakauden alkua, kun koira on täyttänyt kaksi vuotta (24kk).

Saapuessasi mittaukseen, huolehdi siitä että koirasi on tehyt tarpeensa ja se on sellaisessa kunnossa, että se kykenee seisomaan normaalisti paikallaan mittauksen ajan. Koiran tulee olla rauhallinen. Koira mitataan molempien mittaajien toimesta useaan kertaa, joten tilaisuus kestää jonkin aikaa koiran käytöksestä riippuen. Mittaustilanteessa koiran on seistävä oikein kulmautuneena ja pää luonnollisesti ylhäällä, ei koiranäyttelyasennossa missä koiran pää ja kaula nostetaan korkealle ylös.

HUOM! Tilaisuuteen ei oteta vastaan kiimaisia narttuja, tarttuvia tauteja sairastavia koiria eikä agressiivisesti käyttäytyviä koiria. Älä ulkoiluta koiraasi mittaajan pihassa tai pihatiellä ja kerää mahdolliset jätökset pois. KIITOS!

TERVETULOA!

/ Yleinen