Ajankohtaista

Hallituskuulumisia 7/2022 ☀

Tiivistelmä TVK:n hallituksen kokouksesta 13.7.2022

 

Sähköpostipäätökset
Käytiin läpi edellisen kokouksen jälkeen sähköpostilla päätetyt asiat ja kirjattiin ne pöytäkirjaan.

Jäsenasiat
Käytiin läpi uudet jäsenpyynnöt. Hyväksyttiin jäsensihteerin listan mukaisesti yksi uusi varsinainen jäsen sekä yksi uusi perhejäsen.

Näyttelyasiat
Käytiin läpi 3.7. järjestetyn ryhmänäyttelyn koostetta ja keskusteltiin TVK:n näyttelyiden tulevaisuudesta. Ensi vuodelle ei näyttelyä ole anottu ja jos näyttely halutaan järjestää v. 2024, täytyy se anoa syyskuun loppuun mennessä. Jotta näyttelyiden järjestäminen onnistuu tulevaisuudessa, tarvitaan näyttelytoimikuntaan uusia ihmisiä. Tämä asia jätettiin nyt hautumaan, toivottavasti keksitään tilanteeseen ratkaisu.

Syyskuun ratakoe
Käytiin läpi ratakokeen järjestelyjen tilannetta. Eläinlääkäri on vielä selvityksen alla sekä muutama toimihenkilö (eläinlääkärin sihteeri, järjestelykenneliin toimihenkilöt, lähettäjän apulainen sekä kuuluttaja) tarvitaan vielä. Muutamia sponsoreita on saatu lahjoittamaan palkintoja.

Elonäyttely
Top Dog Show ry:n jäsenyhdistyksenä TVK:lla on tehtäviä 13.-14.8. järjestettävässä Elonäyttelyssä. Perjantaina kehien rakentaminen väh. 5 henkilöä, lauantaina ja sunnuntaina partiointia näyttelyalueella väh. 3 henkilöä/päivä sekä sunnuntaina kehien purkamista väh. 3 henkilöä. Nämä vähimmäismäärät täytyy kerhon saada täytettyä ja lista henkilöistä pitää toimittaa heinäkuun loppuun mennessä eteenpäin. Tällä hetkellä perjantailta puuttuu 2 henkilöä ja sunnuntailta 1 henkilö.

Jääkaappipakastin
Kerhon jääkaappipakastin on irtisanoutunut tehtävästään lopullisesti. Käytiin läpi vaihtoehtoja uudesta jääkaappipakastimesta. Päädyttiin suosimaan kierrätystä ja hankkimaan Ekotorilta jääkaappipakastin käytettynä.

Treenien tilanne
Keskusteltiin treenien tilanteesta. Treeneissä ilmapiiri on ollut kivan positiivinen ja treenit ovat sujuneet mukavan joustavasti. Muutamia treenien toimivuuden kannalta tärkeitä asioita käytiin myös läpi. Toimihenkilöitä voisi ilmoittautua omatoimisemmin, mutta positiivista kuitenkin on, että toimihenkilöt ovat lopulta aina löytyneet ja treenit on saatu järjestettyä. Treenikalenterin tekeminen on alkanut käydä raskaaksi ja päätettiin ottaa kokeiluun toisenlainen tapa toimia. Tästä lisää myöhemmin.

Koppien kunnostus
480m koppien vanerit ovat heikossa kunnossa ja ne täytyy saada vaihdettua uusiin. Annika selvittää kuka ja miten kunnostus onnistuu.

Uusi lana
Uuden lanan selvittelyt ovat edenneet ja nyt on löytynyt sopivanlainen vaihtoehto. Päätettiin ostaa lana.

Makkarajuoksut
Sovittiin makkarajuoksut järjestettäväksi 9.10.2022.

Seuraava kokous
Sovittiin seuraava kokous pidettäväksi 22.8.2022.

/ Yleinen

PopUp -kuvauspäivä keskiviikkona 15.6. alkaen klo 14 Raision Alppiruusupuistossa

✨HipHei! ✨ Turun Vinttikoirakerho järjestää PopUp -kuvauspäivän keskiviikkona 15.6. alkaen klo 14. 🤩 📸 Aikoja varattavissa rajallinen määrä!

Kuvauksen hinta jäsenille 20 € sisältäen 5 käsiteltyä täysiresoluutioista digikuvaa. Kuvat toimitetaan 2 viikon sisällä kuvauksesta kaikille kuvatuille.

Kuvauspaikaksi valikoitui tällä kertaa JUURI NYT upeimmillaan oleva Alppiruusupuisto Raisiossa. Kuvaajana paljon erilaisia koiria kuvannut, todella taitava Photography by Salla Kuikka 📸🔥Kuvauksessa mukana myös avustajat! 🔥🔥 Sallan kädenjälki nähtävissä osoitteessa: https://skamerantakaa.kuvat.fi/kuvat/Koirakuvia/

Ilmoittautumiset notguiltykennels@gmail.com Vastaanotetuista ilmoittautumisista kuittaus 13.6. mennessä.

Vapaat ajat:
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30

TAUKO

18:00
18:30
19:00
19:30

/ Yleinen

Näyttelytreenejä Raisiossa

Raision Karmelinpuistossa järjestetään näyttelytreenit maanantaina 16.5. klo 18-19 ja tiistaina 24.5. klo 18-19. Kouluttajana Riikka Nieminen. Osallistumismaksu 2e/koirakko jäseniltä ja 4e/koirakko ulkopuolisilta. Maksu kouluttajalle käteisellä paikan päällä.

Autolla tulevat parkkeeraus kätevintä Ihalan koulun parkkipaikalle. Ilmoittautua ei tarvitse. Huom! Säävaraus, jos vettä sataa vaakatasossa, niin voidaan treenit joutua perumaan.

/ Yleinen

Koulutus KV-sääntöjen muutoksista

Jäsenistöltä on tullut kyselyä uusista KV-säännöistä ja toiveita koulutuksen järjestämisestä. Niinpä Turun Vinttikoirakerho järjestää ensi viikolla (ke 11.5. klo 18) jäsenilleen maksuttoman koulutustilaisuuden KV-sääntöjen muutoksista!

Koulutus järjestetään verkossa, jotta mahdollisimman monella olisi siihen mahdollisuus osallistua. Kouluttajana toimii meidän oma tietopankki, Suomen Vinttikoiraliiton kilpailuvaliokunnan varapuheenjohtaja Nina Vuorio.

Ilmoittautumiset 10.5. mennessä puheenjohtaja@turunvinttikoirakerho.net

Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös lähettää aiheeseen liittyviä ennakkokysymyksiä!

/ Yleinen