Tiedotteet

Muutoksia rataharjoituksissa 6.8. alkaen

Koska harjoitukset ovat tällä hetkellä kovin suosittuja ja kestävät poikkeuksetta turhan pitkään teemme harjoituksiin muutoksia. Talkoolaisten saaminen harjoituksiin on edelleen hankalaa eikä sitä helpota tieto siitä, että ilta venyy kotimatkoineen välillä todella pitkäksi.

Tästä lähin, radalle mennään lähtökoppien takaa, jotta pääsisimme nopeampaan lähtöväliin. Ja jotta ratavahti pysyy kärryillä siitä missä mennään, luovumme liitutaulusta ja ratavahti kirjaa vuorot jatkossa paperille. Jos sama henkilö juoksuttaa useampaa koiraa tulee näiden lähtöjen välissä olla vähintään kolme muuta koiraa, jotta koiran vaihtaminen ei aiheuta viivästyksiä. Pitäkää huoli siitä, että olette paikalla omalla vuorollanne jatkossa emme enää odota.

Lisäksi toivomme, että samaa koiraa ei juoksutettaisi kuin kerran per ilta. Jos on tarvetta harjoitella koiran kanssa jotain käsivieheellä, jätetään sillä kertaa koneviehe väliin. Toivomme myös, että koirat, jotka osaavat/pystyvät juoksemaan ryhmässä tekisivät niin (kuonokoppa on silloin kaikilla pakollinen), jolloin saataisiin treenattua useampi koira yhdellä vedolla. Ryhmäjuoksuja voi sopia vaikka kerhon Facebook-ryhmässä.

Juoksujärjestys pysyy edelleen harjoituksissa samana. Huomioikaa, että harjoituksissa talkoilevien koirat, sekä viralliset koejuoksut voidaan ottaa mihin tahansa kohtaan ilman vuoronumeroa.

Muistutuksena että ns. matkan/vuoron valinnassa tärkeintä on se, kumpaan päähän veto päättyy. Ns. lyhyelle matkalle otetaan lähtökoppien kanssa samaan päätyyn päättyvät vedot ja ns. pitkälle matkalle vastakkaiseen päätyyn päättyvät vedot, näin jottei pupulla talkoilevan tarvitse juosta koko ajan päädystä toiseen. Kerro ratavahdille ilmoittautuessasi millaisen matkan haluat koirallasi juoksuttaa, jotta varmistutaan siitä, että se päätyy vuorolistalla oikeaan kohtaan.

Muistetaan että tämä on meille kaikille, myös kaikille harjoituksissa töissä oleville, harrastus. Ollaan siis kohteliaita, vaikka joskus joku ei menisikään niin kuin itse toivoisi.

Uusitut rataharjoitusohjeet.

Mukavia treeni-iltoja!

/ Yleinen

Ajanottolaitteiston testausta treeneissä 16.7., säävarauksella

Säävarauksella testaamme huomenna 16.7. treeneissä ajanottolaitteistoa ja koitamme ottaa ainakin osalle suljetusta kopista lähteville koirille aikaa.

Tästä syystä juoksujärjestys on huomenna seuraavanlainen

  1. 280m suljetusta kopista lähtevät koirat
  2. 480m suljetusta kopista lähtevät koirat
  3. muut lyhyen matkan koirat
  4. muut pitkän matkan / suoran juoksevat koirat
  5. käsivieheellä juoksevat koirat

280m suljetusta kopista lähtevät koirat lähtevät portilta katsoen oikealla olevista 280m kopeista ja kaikki muut normaalisti vasemmalla olevista 480m kopeista. Ethän laita koiraasi väkisin suljettuun koppiin jos se ei ole siihen valmis.

/ Yleinen

Tiistaina 11.6. kesän ensimmäiset treenit

Kiitokset kaikille ahkerille talkoilijoille! Teidän ansiostanne pystymme aloittamaan tiistaina harjoitukset. Ennen treenejä kannattaa kerrata rataharjoitusohjeet.

/ Yleinen

Haussa kesän treeneihin talkoilijoita

Treenikausi alkaa ja jotta voimme harjoitukset järjestää tarvitaan jokaisella kerralla vieheenvetäjän lisäksi vähintään kolme henkilöä talkoilemaan. Yksi henkilö taululle, yksi lähtökopeille ja yksi kiinnittämään viehettä takaisin vetolaitteeseen. Treenikalenterista löydät vuorolistan josta näät mille kerralle olisi vielä tarvetta. Samasta paikasta löydät ohjeet miten talkoolaiseksi ilmoittaudutaan.

Jos olisit kiinnostunut opettelemaan vieheenvetämistä tule treeneihin ajoissa ja ota vieheenvetäjää hihasta kiinni. Innokkaita vieheenvetäjiä ei ole koskaan liikaa kuten ei muitakaan talkoilijoita.

Talkoilemalla missä tahansa TVK:n tapahtumassa tämän vuoden aikana yhteensä 5 kertaa saat ensi kesälle ratakortin veloituksetta. Pidäthän itse huolen että nimesi tulee kirjatuksi ylös.

/ Yleinen