Tiedotteet

Ajanottolaitteiston testausta treeneissä 16.7., säävarauksella

Säävarauksella testaamme huomenna 16.7. treeneissä ajanottolaitteistoa ja koitamme ottaa ainakin osalle suljetusta kopista lähteville koirille aikaa.

Tästä syystä juoksujärjestys on huomenna seuraavanlainen

  1. 280m suljetusta kopista lähtevät koirat
  2. 480m suljetusta kopista lähtevät koirat
  3. muut lyhyen matkan koirat
  4. muut pitkän matkan / suoran juoksevat koirat
  5. käsivieheellä juoksevat koirat

280m suljetusta kopista lähtevät koirat lähtevät portilta katsoen oikealla olevista 280m kopeista ja kaikki muut normaalisti vasemmalla olevista 480m kopeista. Ethän laita koiraasi väkisin suljettuun koppiin jos se ei ole siihen valmis.

/ Yleinen

Tiistaina 11.6. kesän ensimmäiset treenit

Kiitokset kaikille ahkerille talkoilijoille! Teidän ansiostanne pystymme aloittamaan tiistaina harjoitukset. Ennen treenejä kannattaa kerrata rataharjoitusohjeet.

/ Yleinen

Haussa kesän treeneihin talkoilijoita

Treenikausi alkaa ja jotta voimme harjoitukset järjestää tarvitaan jokaisella kerralla vieheenvetäjän lisäksi vähintään kolme henkilöä talkoilemaan. Yksi henkilö taululle, yksi lähtökopeille ja yksi kiinnittämään viehettä takaisin vetolaitteeseen. Treenikalenterista löydät vuorolistan josta näät mille kerralle olisi vielä tarvetta. Samasta paikasta löydät ohjeet miten talkoolaiseksi ilmoittaudutaan.

Jos olisit kiinnostunut opettelemaan vieheenvetämistä tule treeneihin ajoissa ja ota vieheenvetäjää hihasta kiinni. Innokkaita vieheenvetäjiä ei ole koskaan liikaa kuten ei muitakaan talkoilijoita.

Talkoilemalla missä tahansa TVK:n tapahtumassa tämän vuoden aikana yhteensä 5 kertaa saat ensi kesälle ratakortin veloituksetta. Pidäthän itse huolen että nimesi tulee kirjatuksi ylös.

/ Yleinen

Ratatalkoot perjantaina 7.6. klo 17

Vätin radalla ratatalkoot taas perjantaina 7.6. klo 17. Tehtävinä hiekan levitystä, ruohonleikkuuta, roskien keruuta, rikkaruohojen nyppimistä jne.

/ Yleinen

Loading...