::Kerho       ::Rata       ::Ajankohtaista       ::Jäsenet       ::Linkkejä       ::Yhteystiedot       ::Galleria       ::Tulokset


AJANKOHTAISTA**** TVK:n näyttelytreenit alkaa jälleen ****

Se olis askellajin vaihdon paikka jos talven hallinäyttelyihin mielii!

Onneksi TVK:n näyttelytreenit alkaa taas!

Nyt on jälleen aika harjoitella näyttelykuviot kuntoon! Tässä loistava tilaisuus tulla treenaamaan koiran kanssa messaria ja muita hallinäyttelyitä silmälläpitäen! Toki tervetulleita ovat myös muut kuin virallisiin näyttelyihin tähtäävät ikään, kokoon, rotuun ja taitotasoon katsomatta!

Treenejä pidetään marraskuun ajan viitenä peräkkäisenä TORSTAINA seuraavasti:
  • klo 17-18 aloittelevat handlerit ja pennut
  • klo 18-19 kokeneemmat koirat ja handlerit
Treenipäivät ovat siis 2.11, 9.11, 16.11, 23.11, 30.11. Pistäkäähän heti kalenteriin. Vetäjänä toimii viime kerroilta jo tutuksi tullut kehäkonkari Riikka.

Paikkana monelle jo entuudestaan tuttu DoxxAreena Raisiossa. Osoite Varastokatu 4, 21200 Raisio. Bussiyhteyksien varrella. Lisätietoja paikasta www.doxxareena.fi

Osallistua voi kaikilla kerroilla tai vain kerran tai juuri niin monta kertaa kun haluaa. Osallistumismaksu 3€/tunti, joka maksetaan paikanpäällä (varaathan tasarahan)

Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Treenit tarkoitettu jäsenille! (TVK, TGK)

Muistilista treeneihin tulijoille, otathan mukaan:
  • Nameja/lelu
  • Tasaraha
  • Näyttelyhihna (Jasmin voi myös tuoda lainattavaksi ja kokeiltavaksi eri hihnoja jos joku haluaa, laittakaa viestiä)
  • Pissavahingon tapahtuessa puhdistetaan tahra tarkoitukseen sopivalla pesuaineella (DoXX järjestää aineen).
  • Tilassa tulee olla sisäkengillä tai kenkien pohjien tulee olla puhtaat, sillä siellä järjestetään myös dobo-tunteja, joissa ihmiset ovat lattialla.
HUOM! Tilaan ei saa tuoda eläintä, jolla on kiima-aika tai on sairas tai jolla on loisia (esim. kirppuja, täitä, nenäpunkki).

Tervetuloa!!50v juhlavuoden logokilpailu

TVK juhlii vuonna 2018 50-vuotista taivaltaan.

Juhlavuodelle tarvitaan tietenkin logotuotteita jaettavaksi ja myytäväksi. Ajatuksemme on että juhlavuodelle saataisiin oma logo ja siksi järjestämme juhlavuoden logokilpailun johon voivat osallistua kaikki halukkaat.

Suunnittele Turun Vinttikoirakerholle 50-vuotisjuhlalogo. Logossa saisi mielellään esiintyä ainakin kerhon logosta tutut kolme juoksevaa vinttikoiraa jossain muodossa. Siinä voi myös olla kerhon nimi tai lyhenne TVK ja 50v jollain lailla. Logo saisi mielellään olla skaalautuva (vektorimuotoinen) ja sellainen että se toimii erivärisillä pohjilla. Skaalautuva jotta siitä pystyy teettämään erikokoisia logotuotteita erikokoisilla logoilla.

Lähetä ehdotuksesi juhlalogoksi 31.8.2017 mennessä osoitteeseen teeveekoo@gmail.com.

Osallistumalla kilpailuun luovutat Turun Vinttikoirakerholle kaikki oikeudet lähettämääsi logoon. Kerho valitsee osallistuneista logoista yhden tai useamman joita se käyttää teettämissään tuotteissa. Pidätämme myös oikeuden olla käyttämättä yhtäkään kilpailuun lähetetyistä logoista.

Tuotteissa käytettyjen logojen tekijät saavat palkinnoksi valitsemansa logotuotteen. Saatamme palkita myös muita hyviä ehdotuksia logotuottein.   © 2008 Turun Vinttikoirakerho ry   - Kaiken materiaalin kopioiminen ilman lupaa kielletty -